– Den kompletta naturstensleverantören

Gatsten

Vi lägger gatsten i alla storlekar för att möta alla behov

Zaar Stone AB är otrolig glada och stolta över att kunna erbjuda gatsten i världsklass för den som önskar en grund att driva vidare sina passioner och intressen på. Gatsten är en produkt som många gånger hamnat några steg utanför marknaden och det pratas sällan om vikten av att välja rätt sten efter vad marken stenen placeras i har för användningsområde.

Storgatstenens historia sträcker sig 150 år tillbaka i tiden och då hade stenen som syfte att underlätta vid längre transporter och förflyttningar av stora föremål. Då behovet av gatsten i mer än en storlek växte fram utvecklades smågatsten i olika storlekar för att möta flera typer av användningsområden på olika typer av underlag i olika typer av miljöer.

Användandet av gatsten i Sverige idag är stort och det ger en trivsam och trygg miljö som tar oss tillbaka i tiden och sätter den där gemytliga stämningen på ett visst område eller i en viss stadsdel som många idag gärna vill åt. Vad du än har för önskemål kring din markanläggning med gatsten finns vi här för att du ska få svar på dina frågor.

Vad du än har för behov har vi produkter för att möta dem

Vad du än har för frågor finns vi här med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet för att ge svar på dem och vad du än har för behov har vi rätt produkter för dig. Gatsten är ett otroligt klassiskt och stilrent val av underlag och det sätter en prägel på miljön som många ofta uppskattar men som få vet hur de ska få till.

Beroende på hur mycket gatsten ditt projekt kräver, vilken typ av granit du önskar och hur lång tid arbetat beräknas ta varierar priset men vi gör vårt yttersta för att utforma en tjänst som kan möta dina behov till fullo.

Vad många inte vet är att det finns ett enormt utbud av gatsten utöver den klassiska granitsten som många säkert känner igen. Svensk granit varierar något enormt i lyster, färg, tjocklek och utseende och med våra precisa och väl beprövade metoder kan vi ta fram en unik stentyp som passar bra för just dig. Utöver att anpassa och variera själva stenen är det även möjligt att ta fram och anpassa sättet gatstenarna placeras och du kan helt bestämma sättning efter smak och tycke.

Vi erbjuder gatsten i världsklass

Hos oss är trygghet för våra medarbetare och för dig som kund vår absolut högsta prioritet och vi följer alla nationella, internationella och egna utformade regler och förordningar kring arbetsmiljö och produktkvalitet. Samtliga av våra produkter är väl kvalitéts testade, vi arbetar med metoder och tillvägagångssätt som är väl prövade mot vad vi internationellt vet fungerar och vi strävar ständigt efter att ha hållbara och miljövänliga materialval i vårt arbete.

Vi har under våra många år i branschen sett att det har funnits ett enormt behov av en branschkunnig organisation som kan komma med svar på frågor kring syftet och fördelarna med att köpa in och sätta gatsten i miljön du befinner dig i. Har du frågor är du mer än välkommen att ta kontakt med oss så ska vi göra vårt allra yttersta för att hjälpa dig.