– Den kompletta naturstensleverantören

Stenfasad

Vi bygger stenfasad i världsklass

Vi erbjuder stenfasad i olika typer av material efter vad just du vill att en person ska få för intryck av din byggnad. Stenfasader är ett otroligt tryggt och säkert val av fasad som inger stabilitet och hållbarhet för den som ser det för första gången och även för den som nyttjar bostaden där fasade finns.

Varje hus, lokal, kontor, anläggning, lager och varje byggnad som finns har en fasad som ger oss ett intryck om vad det är för något som pågår innanför väggarna.

Många menar att stenfasader är en onödig kostnad när det finns andra alternativ att välja mellan men faktum är att stenfasad inte är så mycket dyrare än vad många kan tro. Stenfasader för utomhusbruk sätter en exklusiv prägel på din bostad och det är ett underhållsfritt material som håller i generationer.

Stenfasad som sätter en alldeles speciell prägel på din bostad

Vi tror på det vi gör och vi tror att det finns ett enormt behov ute i samhället av stabilitet och trygghet och vi vill genom vår verksamhet erbjuda det till våra kunder. Stenfasader är så mycket mer än bara fasader i sig, det är ett sätt att lyfta upp utseendet på din bostad och ett sätt att unna dig själv det där lilla extra.

Våra medarbetare har ett enormt intresse i vad vi gör och när vi arbetar drivs vi av passion och vi har en glöd som gör att inget annat än ett förstklassigt resultat är bra nog. Utöver stenfasad kan vårt material användas till upplyftande och förtroendeingivande fondväggar inomhus, till snygga murstockar vid rabatter i trädgården eller till New England inspirerande murstockar som sätter en otroligt professionell prägel i din bostad som kommer imponera på många.

Det finns en vilja bland människor idag att sätta en mer internationell prägel på sin bostad och om du som läser det här går i de tankarna skulle vi önska att du tar kontakt med oss så ska vi svara på dina frågor.

Vi jobbar med kundens mål i fokus

Oavsett om du vill ge hela din fasad en helt ny utstyrsel och sätta en helt ny riktning för framtiden, eller om du önskar en fondvägg i sten vid spisen i ditt vardagsrum eller om du bara önskar en stödmur i trädgården har vi materialet, kunskapen och viljan att hjälpa dig på allra bästa sätt att uppnå ditt mål.

För det är nämligen så att vi jobbar med kundens mål som bild och det är vad som gör att vi alltid vill överträffa förväntningarna som sätts på oss. Det är otroligt enkelt att sätta din stenfasad på egen hand men känner du att lämna över det arbetet till oss finns vi här för att utföra och vägleda så att du får dina önskemål uppfyllda.

Styrkan hos oss på Zaar Stone är att vi kan precis allt det som krävs för att kunna möta våra kunder som många gånger sitter på många frågor och funderingar kring val av allt från färg och material till storlek och mängd av naturstens materialet.