– Den kompletta naturstensleverantören

Golv i natursten

Golv i natursten som ger dig en stabil grund att stå på

Zaar Stone AB är otrolig glada över att kunna erbjuda golv i natursten för den som önskar ett golv som både blir personligt, stilrent och slitstarkt. Vi har en lång erfarenhet inom golvläggning av olika naturstens material i olika miljöer och vi såg att det fanns ett enormt behov av en trygg och säker leverantör med kvalitét och trygghet i fokus.

Våra medarbetare sitter på en gedigen kunskap inom allt som rör natursten och vilket material som passar dig och dina behov bäst.

För oss har det alltid varit av högsta prioritet att ha en nära kontakt med våra kunder för vi vill att du som vänder dig till oss ska känna dig trygg med att vi inte bara ser dig som en kund utan också som en vän.

Natursten är ett perfekt alternativ för dig som önskar en stabil och trygg grund att stå på för att kunna växa och utvecklas till att bli den bästa versionen av dig själv.

Golv natursten

Golv i natursten är det absolut bästa sättet att få ett golv som håller

Vi är otrolig stolta över att kunna erbjuda ett enormt sortiment av natursten till våra kunder för vi vill kunna möta alla våra kunder oavsett vad för typ av önskemål som kan tänkas dyka upp. Ölandssten är ett otrolig populärt val för den som önskar ett stilrent och slitstarkt golv som håller för allt och som kräver väldigt lite underhåll.

Väljer du Ölandssten som material till ditt golv medför det enorma möjligheter i val av färg och textur och vi finns här med vår expertis för att vägleda dig på bästa sätt i dina val. Skiffer är ett otrolig unik val av material och det finns framförallt två typer av skiffer på marknaden som är kvartsitskiffer och lerskiffer.

Den främsta skillnaden mellan dem här två är att lerskiffer är mjukare än kvarts och med det kommer också lite olika användningsområden efter vad lokalen golvet finns i har för funktion.

Kalksten är ett otroligt tacksamt material för den som önskar ett golv tåligt för mycket människor i rörelse på samma gång och även det här materialet kräver minimalt med underhåll. Hos oss på Zaar Stone finns helt enkelt material som passar alla.

För oss är du som kund med dina önskemål i fokus

För oss handlar natursten och golvläggning om så mycket mer än bara själva jobbet i sig, för oss är det en konst och ett hantverk som vi utför med intresse, glädje och passion.

Våra medarbetare drivs av idén om att skapa hållbara golv som ska ligga till grund för människor att utvecklas och på med sina intressen och passioner i livet. Zaar Stone har mycket goda referenser och en enorm kundbas som styrker vår idé om att alltid jobba med passion som drivkraft.

Från dagen du först tar kontakt med oss finns vi med dig för att svara på frågor och för att bistå med vad vi kan för att valet av natursten ska gå så smidigt och tryggt till som möjligt.